Videolar Türkiye Ziyâretleri

VAN, HAKKÂRÎ ve BİTLİS ZİYÂRETLERİ (1. Kısım)
Bülent Gençer Vakfı tarafından hâzırlanan Türkiye Ziyâretleri filmi iki kısımdan meydana gelmektedir. Birinci kısımda, Abdüllah-i Şemdinî, Abdürrahmân Kutb Arvâsî, Fehîm-i Arvâsî, Halîfe Mustafâ Efendi , Muhammed Sıddîk Efendi, Muhammed Kutb Arvâs, Muhammed Sâlih, Muhammed Ma'sûm Arvâs , Sıbgatullâh-i Hîzânî (Arvâsî) ve Tâhâ-i Hakkârî (rahmetullahi aleyhim ecma'în)in kabr-i şerîflerine ve Başkal'a Kazâsı ve Resûlân Köyüne yapılan ziyâretleri izleyebilirsiniz.

* Videoyu kaydetmek için Yükle butonuna basınız >>

Videoyu Seyret

BİTLİS ve SİİRT ZİYÂRETLERİ (2. Kısım)
Türkiye Ziyâretleri filminin ikinci kısmında, Abdürrahmân Tâgî, Ziyâüddîn-i Nurşînî, Fethullah Verkânisî, Kufrevî Şeyh Muhammed, Fakîrullah İsmâ'îl Tilevî, İbrâhim Hakkı Erzurûmî, Gavs-ül-Memdûh, Molla Halîl Si'ridî (rahmetullahi aleyhim ecma'în)in kabr-i şerîflerine yapılan ziyâretleri izleyebilirsiniz.

* Videoyu kaydetmek için Yükle butonuna basınız >>

Videoyu Seyret