Videolar Suriye Ziyâretleri

Suriye Ziyâretleri (Birinci Kısım)
Bülent Gençer Vakfı tarafından hâzırlanan Sûriye Ziyâretleri filmi üç kısımdan meydana gelmektedir. Birinci kısımda, Suriye ve Hicâz demiryolu hakkında genel bilgiler ile, Şâm-ı Şerîf şehrinde medfûn, Ebüdderdâ, Mu'âviye, Faddâ, Abdüllah bin Ümmi Mektûm, Bilâl-ı Habeşî ve Evs bin Evs es Sakafî (radıyallahü anhüm ecma'în); Ümeyye Câmi'i ve Yahyâ (aleyhisselam), Selâhaddîn-i Eyyûbî, Sultân Nûreddîn Mahmûd bin Zengî, Abdülmelîk bin Mervân, El Velîd bin Abdülmelîk, İbni Âbidîn, İbni Asâkir (rahmetullahi aleyhim ecma'în)in kabr-i şerîflerine yapılan ziyâretleri izleyebilirsiniz.

Videoyu Seyret

Suriye Ziyâretleri (İkinci Kısım)
Sûriye Ziyâretleri filminin ikinci kısmında, Şâm-ı Şerîf şehrinde medfûn, Mevlâna Hâlid-i Bağdâdî Osmânî, Muhyiddîn-i Arabî, Abdülkâdir-i Cezâirî, Abdülganî Nablusî, Sultân Vahideddîn Hân (rahmetullahi aleyhim ecma'în) ve Dıhye-i Kelbî (radıyallahü anh)ın kabr-i şerîflerine yapılan ziyâretleri izleyebilirsiniz.

Videoyu Seyret

Suriye Ziyâretleri (Üçüncü Kısım)
Sûriye Ziyâretleri filminin üçüncü kısmında, Dâriyye'de Ebû Süleymân-i Dâranî; Neva'da İmâm-ı Nevevî; Humus'da Hâlid bin Velîd, Abdüllah ve Ubeydullah bin Ca'fer-i Tayyâr, K'ab-ül Ahbâr, Ömer bin Abdülazîz, Vahşî ve Sevbân, Ebû Ümâme (rahmetullahi aleyhim ecma'în) hazretlerinin kabr-i şerîfleri ile, üçyüzden fazla sahâbinin medfûn olduğu Bâb-ı Tedmûr Kabristânına yapılan ziyâretleri izleyebilirsiniz.